Átverés a Facebookon: a Wizz Air nevében hirdetnek

Ajándék repülőjegyet hirdetnek a Wizz Air nevében a fogyasztók megtévesztésére.

A Wizz Air légitársaság egy csalásra szeretné felhívni fogyasztóinak figyelmét. A társaság beszámolója szerint a fogyasztók megtévesztésére alkalmas, a Wizz Air arculatához hasonló, illetve azzal megegyező kinézetű weblap és Facebook-oldal terjed a közösségi médiában.

Az oldal és a poszt hamisan azt ígéri, hogy egy megosztással és egy kérdésre adott helyes válasszal a felhasználó egy euróért két Wizz Air-repülőjegyet vásárolhat.

A Wizz Air nevében hirdetnek nyereményjátékot (Fotó: Repülni Jó)

A vállalat hivatalos honlapja a wizzair.com címen található. Közleményük szerint a promóciókat vagy versenyeket kizárólag saját honlapjukon, közösségi média felületeiken, valamint hírlevélben közlik. Azt tanácsolják, kizárólag a vállalat saját csatornáit keressék fel, más linkekre ne kattintsanak! A Wizz Air megteszi a szükséges lépéseket azon személyek, illetve jogi személyiségek ellen, akik hamisan állítják, hogy a Wizz Air nevében járnak el.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás