Utánpótlás az Orosházi Kórháznak – Harminc ápoló vizsgázott sikeresen

Harmincan vizsgáztak, többségük pedig már az Orosházi Kórházban dolgozik. Munkájukra, elhivatottságukra nagy szükség van.

Izgalmas napokon vannak túl a Gyulai Szakképzési Centrum 15. évfolyamos ápoló hallgatói, hiszen tudásukról adtak számot a záróvizsgákon. Az Orosházi Kórház oktatói és gyakorlatvezetői vettek részt a felkészítésben, az intézmény tanulószerződéssel segítette a hallgatók képzését.

Június elsején, harminc tanuló adott számot tudásáról (Fotó: Orosházi Kórház)

– A végzett hallgatók döntő többsége már az Orosházi Kórház dolgozója. Az intézmény a szakdolgozói utánpótlást kívánja elősegíteni azzal, hogy a Gyulai Szakképzési Centrum orosházi székhelyű Kossuth Lajos Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma vezetésével karöltve biztosítja a feltételeket a képzés lebonyolításához. A frissen végzett kollégáknak szívből gratulálunk. Munkájukra nagy szüksége van az egészségügynek – fogalmazott Greksza Lászlóné ápolási igazgató.

Június elsején, harminc frissen végzett ápoló vehette át képesítő bizonyítványát.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás