Kemény küzdelmek az országos csapatbajnokságon – kilencedik lett a Spartacus

A kilencedik helyen végzett az Orosházi Spartacus Birkózó Klub diák csapata a korosztály Miskolcon rendezett országos csapatbajnokságán.

Miskolcon zárult az idei utánpótlás versenyszezon az Orosházi Spartacus fiatal birkózóinak. A június 2-3-i hétvégén szombaton először a diákok, vasárnap a serdülők csaptak össze az országos csapatbajnoki címekért. Az orosháziak így szombaton voltak érdekeltek, hiszen az előző hétvégi területi selejtezők során elért második helyükkel magabiztosan kvalifikálták magukat az országos megmérettetésre. A 19 feljutott csapatból végül 15 jelent meg.

A kilencedik helyen végzett a Spartacus diák csapata (Fotó: egyesület)

A résztvevőket hat csoportra osztották, az orosháziak az Érddel és a Haladással kerültek össze. Az érdiek ellen nem jött össze a győzelem, riválisaik később a negyedik helyig meneteltek. A szombathelyieket sikerült legyőzniük, így a csoport második helyén zártak. Ez a későbbi összesítésben a kilencedik helyre volt elég.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás