Rákóczi: búcsúzni csak szépen szabad

Az utolsó fordulóra került sor a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A Rákóczi Vasas hazai környezetben megszerezte első pontját a felsőházi rájátszásban.

A Rákóczi Vasas szépen búcsúzott az idei szezontól és lehet, hogy a megyei I. osztálytól is.

– A bajnokság utolsó mérkőzésén már egyik csapat vállát sem nyomja a teher, így mindenképpen felszabadult játékban reménykedhetünk, ahol szeretnénk sikeresek lenni – nyilatkozta a mérkőzésre készülve Gyimesi András edző.

A fiúk mindent megtettek a sikeres búcsúért, ami majdnem győzelemmel zárult, de a 85. percben elhibázott büntető meghiúsította.

Volt esély a győzelemre is, végül egy pontot szerzett a Rákóczi (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina

Rákóczi Vasas SE–Kondorosi TE        1 – 1       (1 – 1)

Orosháza-Rákóczitelep, 100 néző. V.: Kőhalmi Attila (Török Sándor, Szeri Tamás).

Rákóczi Vasas: Tóth K. – Boros, Kiss Z., Németh, Kolozsvári J. – Vili (Márki), Kánya (Egry) – Bogár (Kolozsvári Cs.), Dudás, Harmati – Mazán. Edző: Gyimesi András.

Kondoros: Kajári – Vozár, Murvai, Süli, Vajgely – Harangozó, Rafaj R., Kajtár (Kormány), Borgulya – Farkas J. (Konyecsni), Péli (Takács). Edző: Janis János.

Gólszerző: Mazán (36.), ill. Péli (15.).

Kiállítva: Murvai (77.).

Gyimesi András: Ha osztályozni kellene a csapat mai teljesítményét, akkor jelesre értékelném. Izgalmas mérkőzést játszottunk, közel álltunk a győzelemhez.

A Rákóczi Vasas SE csapata a 6. helyen zárta a 2017/2018. évi megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságot.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás