- hirdetés -

Lezárult a szavazás, a voksolók úgy döntöttek, hogy az orosházi Dalacsi Imola legyen 2018 legszebb gazdásza. A nyertest kérdeztük arról, mit érez most, hogy valóra vált az, amiről eddig álmodni sem mert.

Ahogy már megírtuk, az orosházi Dalacsi Imola is indult a Jóska Bátyám Facebook oldalán indított Gazdász Szépe 2018 szavazáson. Idén harmadik alkalommal nevezhettek a hölgyek a versenyre. Imola nem csak Orosházát, hanem egész Békés megyét képviselte a szépségversenyen. A középiskolás kisgazdász a legjobbak között is legjobbnak bizonyult. Szinte végig az első helyet tudhatta magáénak Imola, az utóbbi napokban pedig végig vezette a versenyt.

A megmérettetés kezdetén így nyilatkozott az OrosCafénak: 
– Már így is nyertesnek érzem magam azért, hogy ennyien szavaztak rám és azért, mert megmutathattam azt, hogy vannak még ilyen fiatal lányok akiknek fontos a föld szeretete.

A szavazás két fordulóból állt, az elsőt közel 3,5 ezer vokssal nyerte Imola, két vetélytársával együtt jutottak a döntőbe. A második fordulóban egy élő videóban kellett dönteni arról, hogy ki legyen a győztes. Az orosházi szépség itt is tarolt, 2122 szavazattal maga mögé utasította döntőstársait.

Az orosházi Dalacsi Imola bizonyult a legszebbnek (Fotó: Jóska Bátyám facebook oldala)

A győztes gazdász háláját fejezte ki azoknak, akik támogatták, szavazatukkal hozzásegítették ahhoz, hogy első helyen végezzen a megmérettetésben. Imola nem gondolta volna, hogy az a képzeletbeli dobogó legfelső fokára állhat, egészen a verseny utolsó harminc percéig.

– Az utolsó fél órában kezdtem érezni hogy meg lesz az első hely. Még most is hihetetlen számomra, hogy én lettem a 2018-as Gazdász Szépe. Felemelő érzés, talán azért is, hogy megmutathattam mindenkinek, milyen csodálatos érzés a földeken dolgozni. Talán ez motivált a verseny ideje alatt. Üzenem minden fiatalnak, hogy ismerjék meg milyen fantasztikus érzés a föld szeretete, és a növények ápolása. Hálás köszönetem, minden kedves szavazónak, aki támogatott a verseny alatt. Nagyon örülök, hogy ilyen sokan hittek bennem. Hatalmas ölelés mindenkinek – nyilatkozta az eredményhirdetés után a 2018-as év Gazdász Szépe.

Az ifjú győztes számára nem áll meg az élet, folytatja tovább azt, ami mindennél fontosabb az életében, a gazdálkodást.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.