- hirdetés -

Újabb fordulót rendeznek a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az OMTK-ULE rangadón fogadja az Újkígyóst, a Rákóczi Békéscsabán lép pályára a Bcs. 1912 Előre vendégeként.

A megyei II. osztály 30. fordulóját rendezik a hétvégén Békés megyében.

OMTK-ULE 1913 – Újkígyós FC (május 26. 17 óra, ULE-Sportcentrum)

Az orosházi csapat egy pontra van a listavezető Nagyszénástól és hét pont távolságban tartja a harmadik helyen álló Újkígyóst. Céljai elérése miatt többet nem hibázhat.
– Sorozatban két hazai mérkőzést játszunk a nagyszénási utolsó forduló előtt. Az újkígyósi csapat képes meglepetéseket okozni bárkinek, ezért nem szabad teret engednünk és végig uralnunk kell a játékot, ahogyan tettük azt idegenben is – nyilatkozta a mérkőzésre készülve Czollner Gábor edző.

A keret, amiből kikerül a kezdő tizenegy: Marunák, Téglás (kapusok), Szabó N., Futaki, Deli, Lestyán, Barna, Elekes, Simon, Buza, Sindel, Kasza, Pelle, Kiss G., Fehér, Lövei, Mucsi (mezőnyjátékosok).

Sérült: Szabó Á, Kovács, Fejes.

A mérkőzés játékvezetője: Modes Ottó Péter (Bozó Norbert, Hankó Balázs).

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 31. fordulóját játsszák szombaton.

Bcs. 1912 Előre II. – Rákóczi Vasas SE (május 26. 17 óra, Békéscsaba)

A békéscsabai tartalékok célja a dobogó, ezért számukra csak a győzelem lehet az elfogadható eredmény, a Rákóczi már hetek óta az önbecsüléséért játszik.
– A bajnokság finiséhez közeledünk, idegenbeli szereplésünket az első helyezésért küzdő Bcs. Előre II. otthonában zárjuk. Nehéz mérkőzésre számítunk, hiszen vendéglátónknak még van esélye az első helyre is. Csapatom becsülettel teszi a dolgát, készül a mérkőzésre. Igyekszünk megnehezíteni ellenfelünk dolgát és ha lehetőségeinket kihasználjuk, akkor jó eredményt is elérhetünk – nyilatkozta Gyimesi András edző.

Ludányi Péter és Vili Máté munkahelyi elfoglaltság miatt, Sajti Bálint és Tasi Róbert sérülés miatt nem áll a csapat rendelkezésére.

A mérkőzés játékvezetője: Krajcsovicz Zsolt (Boda László, Szatai Ádám Tibor).

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.