- hirdetés -

Téma lesz a várandósság, a vajúdás, az édesanyák és leendő anyukák megismerhetik az Orosházi Kórház szülés során igénybe vehető szolgáltatásait és megnézhetik az új vajúdószobát is.

Az édesanyáknak és a leendő anyukáknak tart előadásokat az Orosházi Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztálya, a kórház védőnői szolgálata és a Nagycsaládosok Egyesülete Orosháza. Május 31-én, csütörtökön 9.30-kor kezdődnek a programok a kórház Könd utcai szakrendelőjének harmadik emeleti nagytermében.

A Születés Hete kapcsán az édesanyáknak és a leendő anyukáknak tartanak előadásokat (Fotó: Pixabay)

A szülészeti osztályon dolgozó szakemberek és a védőnők előadásain szó esik a várandósságról, a vajúdásról, bemutatják az Orosházi Kórház szülészetén bevezetett újdonságokat, fejlesztéseket. Az érdeklődők megismerkedhetnek az „Aranyóra” jelentőségével, a rooming-in rendszer fontosságával, a kismama jóga jótékony hatásával, a Krio Intézet képviselője pedig az őssejt levételről, tárolásról tart ismertetőt. Természetesen kérdezni is lehet az előadóktól, akik minden felmerült kérdésre, felvetésre igyekeznek válaszolni.
Az előadások végén, várhatóan 12 óra körül lehetőség nyílik a kórházi vajúdó szoba megtekintésére is.

Amíg pedig az anyukák az előadásokat hallgatják, addig a nagycsaládosok egyesülete gyermeksarokkal és kézműves foglalkozással várja a kicsiket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.