- hirdetés -

A megyei I. osztályban Szarvasra látogatott a Rákóczi Vasas labdarúgó csapata. A telepiek továbbra sem tudták megszerezni a rájátszásban az első pontjaikat.

Elsősorban a hazaiak számára bírt téttel a mérkőzés, a Rákóczi bebetonozta magát a 6. helyre, innen már nem tud továbblépni.
– Vasárnapi ellenfelünk bravúros győzelmet aratott a bajnokesélyes Méhkerék ellen, ami azt jelzi, hogy jó formában van, így még esélye van a harmadik hely megszerzésére. Csapatom becsülettel dolgozik és mindent meg fog tenni egy jó eredmény eléréséért – nyilatkozta a mérkőzés előtt Gyimesi András edző.

Szarvasi FC – Rákóczi Vasas SE     3 – 0     (1 – 0)

Szarvas, 150 néző. Vezette: Mezei Máté (Bozó Norbert, Kovács Krisztina).

Szarvas: Lévai – Viszkok, Polonszki, Kukovecz, Szikora – Zima, Klimaj, Kriska (Pecznik) – Furár (Moldván), Somogyi, Farkas (Magyar M,). Edző: Rétes Pál.

Rákóczi Vasas: Tóth K. – Kiss Z.(Egry), Ludányi, Németh, Sajti – Vili (Kolozsvári Cs.), Boros – Bogár (Harmati), Kánya (Dudás), Kolozsvári J. – Mazán. Edző: Gyimesi András.

A Rákóczi fél órán át derekasan állta a rohamokat, ám a 31. perc végén Farkas góljával megszerezte a vezetést a Szarvas. A második játékrészt góllal kezdte a hazai gárda, a 47. percben ismét Farkas volt eredményes. Az 55. percben Furár találatával végleg eldőlt a mérkőzés sorsa.

Gyimesi András: – Több lehetőségünk is adódott a gólszerzésre, de képtelenek voltunk átjuttatni a gólvonalon  a labdát. Az ellenfelünk három jól eltalált lövéssel eldöntötte a mérkőzést.”

A Rákóczi Vasas május 26-án, 17 órakor a Bcs. 1912 Előre II. vendégeként lép pályára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.