- hirdetés -

Újabb fordulót rendeztek a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az OMTK-ULE 1913 csapata Kétegyházán lépett pályára és győzött.

– Nagyon nehéz dolgunk lesz az otthonában stabil Kétegyháza ellen – latolgatta az esélyeket Czollner Gábor vezetőedző a mérkőzés előtt. A szakembernek szerencsére nem kellett izgulnia ezen az összecsapáson.

Kétegyháza – OMTK-ULE 1913              2 – 6             ( 1 – 4 )

Kétegyháza, 100 néző. Vezette: Telek András (Pájer Tamás. Rakonczás Zsolt).

Kétegyháza: Farkas – Kajári, Sipos, Grósz, Dehelán, Gulyás, Palacsik, Lengyel, Gyulai, Kovács E. (Nedreu), Igricz. Edző: Árdeleán Demeter.

Orosháza: Marunák – Deli (Kovács D.), Mucsi (Fehér B.), Kasza, Futaki (Pelle), Barna, Szabó N., Simon, Elekes (Buczku), Sindel, Lestyán (Papp M.). Edző: Czollner Gábor.

Nem aludtak bele a mérkőzésbe a csapatok, az első negyed óra végéig már háromszor zördültek meg a hálók. A 9. percben Sindel révén megszerezte a vezetést az ULE, majd a 12. percben Simon megduplázta az előnyt. Az Orosháza még mielőtt túlságosan is megnyugodhatott volna, Lengyel góljával a 14. percben szépített a Kétegyháza. A félidő derekán újra megrázta magát a vendég együttes és Kasza 34. percben, valamint Sindel 37. percben szerzett góljával tetemes előnyt szerzett az első félidőben az OMTK-ULE. Az 58. percben Mucsi tovább növelte a vendégek előnyét, amit a 66. percben Gyulai 11-esből kozmetikázott. A végeredményt a 89. percben Sindel állította be.

Czollner Gábor: „Sportszerű mérkőzésen, magabiztos mezőnyfölényt kialakítva sikerült begyűjtenünk a három pontot. Újabb két fiatal játékosunk, Papp Máté és Buczku Dominik debütálhatott a felnőtt csapatban, külön gratulálok nekik.”

Az OMTK-ULE május 26-án, 17 órakor az ULE-Sportcentrumban fogadja az Újkígyós csapatát.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.