- hirdetés -

Határőr hagyományok ápolása, együttműködések erősítése, a rendezvények folytatása – ezek is a legfőbb célok között vannak idénre a Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesületénél.

Február 10-én a Napsugár Szálló különtermében tartotta a Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete közgyűlését, melyen értékelték az elmúlt esztendő munkáját és meghatározták az idei feladatokat is. A rendezvényen mintegy 120-an vettek részt, meghívást kapott dr. Polyák Zsolt rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány, valamint a társ nyugdíjas szervezetek elnökei. Beszámolójában Hortobágyi Zoltán, az egyesület elnöke kiemelte, hogy a munkatervben meghatározott feladatokat maradéktalanul teljesítették, a rendezvények színvonala emelkedett, a tagok részvétele, aktivitása nőtt, és 11 új tag felvételére is sor került.

Dr. Polyák Zsolt főkapitány biztosította az egyesületet a segítségnyújtásról, kiemelte a főkapitányság és az egyesület kölcsönös tiszteleten és elismerésen alapuló, folyamatos, jó együttműködését.

A 2018-as célkitűzések vonatkozásában elhangozott, hogy elsősorban a határőr hagyományok ápolása, a rendezvények színvonalának szinten tartása, és a határon túli együttműködés erősítése a fő feladat. A közgyűlés egyhangúlag elfogadta az egyesület 2018. évi munkatervét, valamint a költségvetési tervét is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.