- hirdetés -

Az MLSZ területi igazgatóságán kisorsolták a Békés Megyei Kupa második fordulójának párosítását. A Rákóczi Vasas Gádoroson, az OMTK-ULE 1913 hazai környezetben a Jamina SE ellen lép pályára április 4-én.

A Békés Megyei Kupában versenyben lévő 32 csapatot területileg két csoportra osztották. Ebben a körben a megyei I. osztályú gárdák kiemelést élveznek, vagyis egymással nem kerülhetnek szembe. A párharcok során mindig az alacsonyabb osztályban szereplő fél a pályaválasztó, döntetlen esetén a továbbjutó is.

Gádoros – Rákóczi Vasas SE

A megyei élvonalban szereplő Rákóczi Vasas SE a megyei III. osztály Északi csoportjában a második helyen álló Gádorost kapta ellenfélként. A találkozót Gádoroson rendezik.

– A gádorosiak feljutási célokkal lépnek pályára tavasszal a bajnokságukban, komolyan kell venni őket. A kupameccseknek egyébként is megvan a sajátos hangulatuk, bármi megtörténhet. Természetesen a Rákóczi a továbbjutás reményében lép majd pályára április 4-én – nyilatkozta a sorsolás után Csizmadia Imre, a Rákóczi Vasas elnöke.

OMTK-ULE – Jamina SE

A megyei II. osztályban játszó OMTK-ULE 1913 a megyei I. osztályban szereplő Jamina SE csapatát fogadja Orosházán.

– Szerencsésnek érezhetjük magunkat, hogy magasabb osztályból kaptunk ellenfelet és hazai környezetben játszhatunk. Az előző sorozatban pont a Jamina ejtett ki minket. Azóta sok minden változott pozitív irányban, így az esélyeink is nőttek.  Szeretnénk magabiztos győzelemmel venni az első akadályt és további ellenfelekkel megmérettetni magunkat – vélekedett a párharc esélyeiről Czollner Gábor, az OMTK-ULE edzője.

A párosítás:

Déli csoport: Magyarbánhegyesi FC – Nagyszénás SE, Medgyesbodzás-Gábortelepi SE – Kondorosi TE, Békéssámsoni SK – Kunágotai TE, Gádoros SE – Rákóczi Vasas SE, Kevermes SE – Mezőhegyesi SE, Csabacsűdi GYLSE – Szarvasi FC, Mezőkovácsházi TE – Gyulai TFC, OMTK-ULE 1913 – Jamina SE.

Északi csoport: Zsadányi KSE – Békéscsabai MÁV SE, Kardos-Örménykút KSK – Mezőmegyer SE, Köröstarcsai KSK – Méhkeréki SE, Gerlai SE – Csorvási SK, Sarkadkeresztúri SE – Vésztői SE, Okány KSK – Körösladány MSK, Újkígyós FC – Dévaványai SE, Mezőberényi LE – Szeghalmi FC.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.