Asztalitenisz: hárman is dupláztak az amatőr bajnokságon

Amatőr asztalitenisz bajnokságnak adott otthont Orosháza december végén. Három egyéni kategóriában, párosban és csapatversenyben avattak bajnokokat.

A Fürdő utcai asztalitenisz-csarnok adott otthont Orosháza 2017-es Amatőr Asztalitenisz Bajnokságának. A december 23-án tartott versenyen egyéniben, párosban és csapatban is lehetett indulni, két nyert szettes formában bonyolították le a mérkőzéseket. Deák Lajos országos játékvezető volt a verseny bírája, támogatója pedig a PET-BAU ASE.

Az egyéni amatőr versenyzők A-kategóriájában Nyári László, a B-kategóriában Nagy József, az igazolt versenyzők között pedig Zahorán Kristóf győzedelmeskedett, aki a párosversenyben is elsőségnek örülhetett. Nagy József és Nyári László szintén két aranyérmet szereztek, ugyanis Farkas Rudolffal kiegészülve, Orosháza I. nevű formációjuk húzta be a csapatverseny első helyét.

Részletes eredmények:

Egyéni amatőr A-kategória:

1. Nyári László

2. Rajki Zoltán

3. Gombkötő Csaba

Egyéni amatőr B-kategória:

1. Nagy József

2. Elek Gyula

3. Vetró Antal

Igazolt versenyzők:

1. Zahorán Krisztián

2. Farkas Rudolf

3. Gigacz Ferenc és Mikula Mihály

Páros:

1. Lengyel-Zahorán

2. Farkas-Nyári

3. Gigacz-Mikula és Gombkötő-Nagy

Csapat:

1. Orosháza I.

2. Gerendás vegyes

3. Orosháza II. és MezőkovácsházaAz OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás