- hirdetés -

Szilveszter előtti napon tartotta évadzáró koncertjét a Rock Klub. A vezetés, valamint a tagság tavaly is kitett magáért, ennek megfelelően 2017 utolsó bulija sem szűkölködött kiváló zenékben, de ételben-italban sem.

December 30-a nem csak a szórakozásról szólt: a koncertet megelőzően az Orosházi Rock és Blues Egyesület megtartotta évi rendes közgyűlését, melyen a tagság elfogadta a 2017-es beszámolót, valamint a 2018-ra vonatkozó szakmai és pénzügyi terveket.
– A szokásos jó hangulatot fokozta a tény, hogy búcsút veszünk az évtől is, mely nagyon sikeres volt, valamint az, hogy a klub tagsága elég tekintélyes mennyiségű pezsgővel, „üdítővel” és süteménnyel érkezett – osztotta meg Mihály Zoltán elnök.

Természetesen rock zenével búcsúztak az évtől a rock klubosok (Fotó: Rosta Tibor)

A közgyűlés lezárultával kezdetét vette a felhőtlen buli. Elsőként egy fiatal orosházi banda, a Burning Hate Heroes lépett színpadra. A csapat a Der Sprinter két tagjából valamint két vidéki zenészből a klubban alakult meg 2017 májusában.
– Jó kemény punkrockot játszottak, saját bevallásuk szerint ezt és a dallamos punkos zenét szeretnék terjeszteni. A zenekar basszerosa Bódis Janika, aki a Der Sprinterben is zenél ezen a koncerten köszönt el zenésztársaitól, a klubtól és a közönségtől, hiszen hamarosan külföldön folytatja munkáját. Szóval őt is kellőképpen megünnepeltük – avatott be a klubvezető.

A BHH műsorát tombolahúzás követte: CD-k, DVD-k találtak gazdára, majd a nyár óta nem hallott Der Sprinter csapott a húrok közé. Az együttes, mely immár évek óta a Klub házi zenekara, mintegy 50 néző előtt búcsúzott az óesztendőtől és persze basszgitárosától.
– Mostanra kiderült, hogy az új klubhelyiség nem túl nagy, ezért nem is sokan férnek be, de éppen ez adja a már-már családias hangulatot – fogalmazott Mihály Zoltán hozzátéve, ezt most minden bizonnyal a sok pezsgőnek is köszönhették.

Nagy elődök figyelték a bulit a falakról (Fotó: Rosta Tibor)

A koncertek mellett egy kedves eseménynek is helyet adott az évadzáró összejövetel: a Máltai Szeretetszolgálat képviselői két nagy ajándékcsomaggal lepték meg Paulik Fecó klubtagot, tele tartós élelmiszerekkel.

Az új esztendőben Mihály Zoltán megfogalmazása szerint a rock and roll tovább éli életét, emellett a klub egy új programot is beindít Zenészportré címmel. Erről a későbbiekben még beszámolunk. Addig is a Klub minden szombaton várja régi és új érdeklődőit a Pacsirta u.8. szám alatt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.