- hirdetés -

Megtartotta első rendezvényét Pacsirta utcai új otthonában, az Orosházi Rock és Blues Egyesület. A szombat esti  nyitóbuli főszereplője a Spectrum PRT volt.

A régi Queen sláger szerint a show-nak folytatódnia kell. Az orosházi Rock Klub tagjai az elmúlt napokban, minden este azzal a céllal jöttek össze a Pacsirta utcai új helyszínen, hogy előkészítsék a terepet a folytatásra. Nem számított sem eső, sem hó, ezek a már-már fanatikusnak mondható rockerek mindent átszállítottak és elkezdődött az új klub díszítése, műsorok számára előkészítése.

Bútorok berendezések elhelyezése, relikviák, poszterek falra rögzítése és sok egyéb munka(takarítás) várt rájuk. December első szombatjára minden készen állt és december első szombatján, este nyolc után elkezdődhetett az új Rock Klub nyitóbulija, melyen egyik „házi zenekaruk” a Spectrum PRT vállalta a főszerepet.

Az új helyen is jól szólt a Spectrum PRT (fotó: Kecskeméti Krisztina)

– Hogy a Tanú című film klasszikus mondását ferdítsem, a helyiség kicsit kisebb mint az előző, de a mienk, és úgy alakítjuk, ahogy nekünk és a közönségünknek tetszik – mondta a klubvezető. Mihály Zoltán egyébként maga is beszállt a zenekarba egy kis vendégszereplésre. A lelkes publikum elismerően értékelte az új klubot, sőt jó ötletekkel is segítették a szervezőket.

A klubot működtető Orosházi Rock és Blues Egyesület köszöni a sok segítséget, melyet a költözés során kapott és azt a sok munkát, melyet a tagság végzett a klub tovább működésének érdekében. Köszönik továbbá a Spectrum PRT-nek a remek nyitó koncertet.

A Rock Klub új helyén is a rock, a blues és a jazz kedvelőinek szeretne kedvében járni élő koncertjeivel, ezért továbbra is minden szombaton várja az érdeklődőket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.