- hirdetés -

Több utcában várható áramszünet a következő napokban. A kényszerű lépésre hálózatok és transzformátor állomások átépítése miatt van szükség.

Áramszünet lesz több utcában is Orosházán, decemberben. A tervezett szünetekre kisfeszültségű hálózatok és transzformátor állomások átépítése miatt van szükség a megadott területeken, amik feszültségmentesítést igényelnek.

A Nemzeti Közművek közleménye szerint az érintett fogyasztókat plakátokon keresztül is értesítik, még az áramszünet előtt. A tervezett feszültségmentesítés ügyfélérintettség szempontjából háromféleképpen van szabályozva. Egynapos munka esetén 12 óráig, többnapos munka esetén napi 8 óráig fog tartani a szünet. A harmadik lehetőség a heti három, valamint havi ötnapos kimaradás.

A legtöbb szünet december közepére esik. 15-én és 18-án várhatóak áramkimaradások többek közt az Árpád, a Bajcsy-Zsilinszky, a Csokonai, a Katona, a Kelet, a Kerek, a Nyár, a Tél és a Teleki utcákban. December 13-án a Szabolcs, a Vécsei és a Vereckei utcákban zajlanak majd a feszültségmentesítések. A Tatársánc tanyán és a Viola utcában még november végén kezdődtek meg a kimaradások, itt a mai napon lesznek az utolsó áramszünetek. Az eddigiektől eltérő időpontban a Kakasszéken élőknek négy alkalommal kell nélkülözniük az áramszolgáltatást december 14-e és 19-e között.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.