- hirdetés -

A 17. fordulóval lezárult a megyei I. osztályú pontvadászat őszi sorozata. A Rákóczi győzelmi reményekkel utazott a Sárrétre, de nagy veréssel tért haza Szeghalomról.

– Egy hosszú, fárasztó és érdekes szezon utolsó megmérettetése   következik. Sajnos az elmúlt mérkőzésen kikaptunk hazai pályán, ezért idegenben szeretnénk javítani. Fontos lenne győztesként elhagyni a pályát a félév utolsó tétmeccsén- nyilatkozta még a hétközi edzés után  Dávid Zsolt edző. Sajnos a meccs nem igazolta a tréner várakozását, a csapat súlyos vereséget szenvedett a táblázat alsó felében tanyázó Szeghalomtól.

Szeghalmi FC – Oh. Rákóczi Vasas SE    5 – 2         (3 – 1)

Szeghalom, 100 néző. V.: Bálint Zoltán(Petrovszki György, Sándor Imre).

Szeghalom: Baranyi – Vincze (Tófalvi), Juhász, Cserna, Turcsek Sz. – Gál – Boruzs K. (Zsigovics), Veres, Mészáros M. – Boruzs J., Mező. Edző: Zsombok Attila.

Rákóczi Vasas: Tóth K. – Kiss Z. (Egry), Németh, Ludányi (Albert), Sajti (Nyéki) – Boros, Dudás (Bozsóki) – Mazán, Simon R., Bálint – Tasi. Edző: Dávid Zsolt.

Úgy indult a mérkőzés, ahogy a telepiek eltervezték. Már a 10. percben Bálint Dávid góljával vezetést szerzett a Rákóczi, 0-1. Nem sokáig örülhettek a vendégek, a 12. percben Veres egyenlített, 1-1. Két perc múlva Boruzs góljával már a hazaiaknál volt az előny, 2-1. A 33. percben Veres újabb találatával már 3-1-re vezetett a Szeghalom. A második félidő elején úgy tűnt, hogy visszajön a remény az orosháziak részére, ugyanis az 53. percben Németh G. góljával ismét szorossá vált a mérkőzés, 3-2. A meccs hajrája viszont a hazaiaké volt, a 69. percben Boruzs, a 75. percben a csereként pályára lépő Tófalvi szerzett gólt, amivel kialakította az 5-2-es végeredményt.

Dávid Zsolt szakmai értékelés helyett az Oroscafé részére szűkszavú nyilatkozatot tett. – A mérkőzésről nem szeretnék beszélni, a mai napon elköszöntem a csapattól – adta tudtul. A Rákóczi Vasas a 6. helyen zárta az őszi szezont.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.