- hirdetés -

Új, modern és az eddiginél nagyobb teherbírású lift állt szolgálatba az Orosházi Kórház főépületében. A két régi felvonó közül az egyiket kicserélték, így gyorsabban, halkabban – és ami fontos – kezelő nélkül közlekedhetnek a betegek és a dolgozók.

Az Orosházi Kórház biztosítani szeretné mindenki számára a biztonságos, megbízható, kényelmes és akadálymentes közlekedést a nap 24 órájában, ezért is pályáztak az Állami Egészségügyi Ellátó Központnál a felvonó cseréjére. Az elmúlt hónapok beépítési munkáit követően a kivitelező a közelmúltban üzembe helyezte az egyedi tervezésű és gyártású új Schindler személyfelvonót, amit már mindenki használhat.

Új, modernebb és gyorsabb az új, kezelő nélküli lift (Fotó: Rajki Judit)

Az új lift teherbírása 1600 kg, maximum 21 fő utazhat egyszerre benne. Az új felvonó kezelő nélkül működik, azonban a vezérlőpanel kezelése egyszerű, így biztonságos és kényelmes közlekedést biztosít idősnek, fiatalnak, beteg és mozgásában korlátozott személynek egyaránt. Fontos változás még, hogy decembertől a másik, régi liftet kizárólag a kórházi személyzet használhatja majd!

A megfelelő színek, burkolat és világítás felhasználásával egységes megjelenésű, ízléses berendezéssel gondoskodtunk a betegek, a látogatók és munkavállalóink komfortérzetének növeléséről. A folyamatos működtetést pedig felkészült szervizcsapat felügyeli a nap 24 órájában – adta hírül Duray Gergő, az Orosházi Kórház főigazgatója.

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.