- hirdetés -

A 16. fordulót játszották a hétvégén a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A Rákóczi Vasas hazai pályán fogadta a Vésztői SE gárdáját és az utolsó pillanatban vesztette el a mérkőzést.

A 6. helyen álló telepiek győzelmi reményekkel várták a 10. helyen tanyázó Vésztői SE csapatát. Dávid Zsolt edző labdabiztos játékot kért fiaitól.

Rákóczi Vasas SE – Vésztői SE     0–1     (0–0)

Orosháza-Rákóczitelep, 100 néző. V.: Hanyecz Bence (Halma Sándor, Malya Zoltán)

Rákóczi Vasas: Tóth K. – Boros, Németh, Ludányi, Sajti – Dudás (Egry), Bálint D. (Kiss Z.) – Mazán, Simon R., Nyéki – Tasi. Edző: Dávid Zsolt.

Vésztő: Kapusi – Bessenyei, Bányai, Novák, Lázár T. – Ferenczi, Horváth D. (Kovács L.), Szabó S. (Pap Zs.), Tokaji – Kordó, Tóth K. Megbízott játékos-edző: Pap Zsolt.

MAzán Norberték nem tudták itthon tartani a három pontot (klikk a képre) Fotó: Rajki Judit

A mérkőzés nagy részében uralta a játékot a Rákóczi. Sorozatban gyártotta a helyzeteket, de ezen a napon Tasiék nem találták góllövő cipőjüket. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, ez megbosszulta magát. A hosszabbításban, a 91. percben egy hosszú kapuskirúgást követően Kovács két védő kíséretében tört kapura és vágta a hálóba a labdát, 0-1.

Dávid Zsolt: Végig támadtuk a mérkőzést, de a kapu előtt határozatlanok voltunk. A vendégek védekezésre rendezkedtek be és kontrákra vártak, ami számukra a végjátékban sikerrel zárult.

A Rákóczi Vasas a 6. helyen áll a tabellán. A csapat december 2-án Szeghalomba látogat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.