- hirdetés -

A 15. forduló mérkőzéseit rendezik a hétvégén a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Mindkét csapatunk szombaton lép pályára. Az OMTK-ULE 1913 a gyopárosi műfüves pályán fogadja a Csanádapácát, míg a Rákóczi Vasas a sereghajtó Dévaványa vendége lesz.

A megyei II. osztály Déli csoportjában a 3. helyen álló OMTK-ULE hazai pályán mérkőzik a 7. helyezett Csanádapácai EFC csapatával.

OMTK-ULE 1913 – Csanádapácai EFC (november 18. ULE Sportcentrum, 13 óra)

Az előző fordulóban mindkét alakulat győztesen hagyta el a pályát. A vendégek Kunágotán nyertek 1-0-ra, az ULE 5-1-re győzött Battonyán.

– A papírforma szerint kell hogy alakuljon a soron következő mérkőzésünk. A csapat jó formában van, az egész hetünk jó hangulatban telt, bízom benne, hogy ez a pályán is megmutatkozik majd – nyilatkozta a csütörtöki edzést követően Czollner Gábor edző.

Várható kezdő: Marunák – Szabó, Futaki, Kovács, Fejes, Elekes, Barna, Buza, Sindel, Kasza, Mucsi.

Sérült: Deli. Eltiltott: Pelle.

Az őszi találkozón: Csanádapáca – OMTK-ULE 0-3

A mérkőzés játékvezetője: Korbely Péter Szabolcs (Steigler Ádám, Deák Péter Sándor)

A megyei I. osztályú bajnokságban a 6. helyezett, 23 ponttal rendelkező Rákóczi a  sereghajtó, 4 pontos Dévaványához látogat.

Dévaványai SE – Oh. Rákóczi Vasas SE (november 18. Dévaványa, 13 óra)

Az előző fordulóban a hazaiak Békéscsabán szenvedtek 4-0-s vereséget a Bcs. Előre II. csapatával szemben, a Rákóczi fürdővárosi rangadón győzte le 4-2-re a Várfürdő-Gyulai Termál FC csapatát.

– Az elmúlt héten nagyon fontos mérkőzést nyertünk meg, helyenként jó játékkal. Fontos, hogy megőrizzük ezt a lendületet a Dévaványa elleni mérkőzésen is, mert aktuális ellenfelünk, hazai pályán komoly ellenállásra késztette ellenfeleit. Nehéz mérkőzésre számítok, de ha kellően türelmesek tudunk maradni a mérkőzés folyamán, és az adódó lehetőségeinket jó százalékban értékesítjük, akkor minden bizonnyal el tudjuk hozni a három pontot Dévaványáról – nyilatkozta bizakodva Dávid Zsolt edző.

A várható kezdő: Tóth – Ludányi, Németh, Kiss, Sajti,Bálint,Nyéki ,Dudás ,Mazán,Tasi,Simon.         

 Cserék: Lipcsei, Egry,Márki.

Az őszi találkozón: Rákóczi Vasas – Dévaványa 2-1

A mérkőzés játékvezetője: Mezei Máté (Petrovszki György, Petrovszki Péter)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.