- hirdetés -

A 13. fordulót rendezték a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A Rákóczi nem tudta megismételni múlt heti bravúrját, ezúttal hazai pályán szenvedett három  gólos vereséget a Kondoros ellen.

– Mindenképpen győzni szeretnénk, ezért támadólag fogunk fellépni az első perctől kezdve. Nem is tehetünk mást lelkes hazai szurkolóink előtt – vélekedett az esélyekről a mérkőzés előtt Dávid Zsolt edző. A találkozó eleje igazolta a mester elvárásait, a Rákóczi támadólag lépett fel, de lehetőségeit elhibázta. A vendégek gyors két gólja kedvét szegte a hazaiaknak, akik futottak az eredmény után, de ezen a napon semmi sem sikerült.

Rákóczi Vasas SE – Kondorosi TE     0–3       (0–3)

Rákóczitelep, 230 néző. V.: Barta Tibor(Petrovszki Péter, Ancsin Zoltán)

Rákóczi Vasas: Tóth K. – Kiss Z., Németh, Ludányi (Dudás), Albert (Egry) – Boros, Sajti – Mazán, Simon R., Nyéki – Tasi.
Edző: Dávid Zsolt.

Kondoros: Magony – Murvai, Süli, Kis M., Vajgely – Okos (Lakatos), Kajtár (Rafaj), Farkas F., Borgulya – Harangozó (Takács), Farkas J. (Péli).
Edző: Janis János.

Gólszerző: Harangozó (16.), Süli (20.), Borgulya (45.)

A 11. percben Nyéki szöglete után Tasi lőtt 8 méterről fölé, a 14. percben Simon a kapussal szemben a portást találta telibe. Ekkor még nem gondoltuk, hogy a telepiek lehetőségei itt kimerülnek.A 16. percben Harangozó D. két védőt rázott le magáról, majd 24 méterről lőtt a kapus feje fölött a hálóba, 0-1. A 20. percben szöglet után Süli fejelte a labdát a jobb felső sarokba, 0-2. A 45. percben Kajtár beívelt labdáját Borgulya 3 méterről belsőzte a hálóba, 0-3.

Nagy kavarodás a kapu előtt (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina

A második játékrészben küzdelmes mezőnyjáték folyt a pályán, a kapuk ritkán forogtak veszélyben. A 80. percben a csereként beállt Takács hagyta ki a félidő legnagyobb lehetőségét, közelről perdített mellé. A 87. percben jobb oldali beadás után ismét Takács veszélyeztetett, 3 lépésről fejelt kapura, Tóth kapus bravúrral védett.

A Rákóczi november 12-én hazai környezetben fogadja a Várfürdő Gyulai Termál FC csapatát. A találkozó kezdési ideje: 13:30 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.