- hirdetés -

A 13. forduló mérkőzéseit játsszák a hétvégén a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Rangadóra kerül sor Rákóczitelepen, ahol a Rákóczi a Kondorossal mérkőzik. Az OMTK-ULE  1913 a három pont reményében utazik Kunágotára.

A bravúros békéscsabai győzelem után ismét nehéz feladat vár a telepiekre.

Oh. Rákóczi Vasas SE – Kondorosi TE  (November 4.,szombat. Rákóczitelep, 13:30 óra)

Önbizalommal telve várhatja a Rákóczi közvetlen riválisát, a Kondorosi TE csapatát szombat délután. Az Előre II. legyőzése után a 6. helyezett Rákóczi tovább erősítette pozícióját a felsőházi rájátszásra. Amennyiben Tasiék a Kondoros elleni derbit is sikerrel veszik, úgy helyet cserél a két csapat a tabellán. A vendégek az elmúlt héten hazai pályán vesztettek értékes pontokat a Jaminával szemben.

– Nagyszerű győzelmet arattunk Békéscsabán, de a földön kell maradnunk, és a továbbiakban is hasonló lelkesedéssel kell futballoznunk. A hétvégi ellenfelünkkel mindig  parázs mérkőzéseket vívunk, és minden bizonnyal vissza szeretnének vágni azért, mert Kondoroson győzni tudtunk. Mindenképpen győzni szeretnénk, ezért támadólag fogunk fellépni az első perctől kezdve. Nem is tehetünk mást lelkes hazai szurkolóink előtt-vélekedett az esélyekről Dávid Zsolt edző.

A várható kezdőcsapat: Tóth-Albert,Németh,Kiss,Sajti-Boros,Ludányi,Nyéki – Simon,Tasi,Mazán.        Cserék:Dudás,Egry,Lipcsei,Lunczner.  

A mérkőzés játékvezetője: Barta Tibor (Petrovszki Péter, Ancsin Zoltán)

Kunágota TE – OMTK-ULE 1913 (November 4., szombat. Kunágota, 13:30 óra)

Az elmúlt heti „kényszerpihenő” után Kunágotán lép pályára az orosházi csapat szombat délután. Mint ismeretes, az elmúlt fordulóban a bajnokság rangadójára készült az ULE, de a vendég Újkígyós megjelent ugyan a  gyopárosi sportcentrumban, de műfűre már nem volt hajlandó lépni. A kunágotai mérkőzés a  papírforma szerint biztos ULE győzelmet ígér, de mint tudjuk, ezek a meccset szoktak a legnehezebbek lenni. Augusztusban az „odavágón” a  Mátrai – stadionban az OMTK-ULE 6-0-ra nyerte a párharcot.

– A Kunágota csapatát nem szabad leírnunk a megszerzett pontjaik alapján. Hazai pályán minden csapat fel tudja tüzelni magát. Nekünk le kell törnünk a hazai csapat lelkesedését és a helyzeteinket jól kihasználva már a mérkőzés elején fel kell tennünk az i-re a pontot- nyilatkozta a csütörtöki edzés után Czollner Gábor edző.

A várható kezdőcsapat: Marunák – Fejes, Kovács, Szabó, Futaki –  Kánya, Elekes, Buza, Sindel –  Lövei, Kasza. Sérült: Deli.

A találkozót Sándor Gergő vezeti. Asszisztensek: Bozó Norbert, Vida Sándor)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.