- hirdetés -

A 12. forduló mérkőzéseire kerül sor hétvégén a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az OMTK-ULE 1913 csapata rangadót játszik az Újkígyóssal, míg a Rákóczira roppant nehéz mérkőzés vár Békéscsabán.

OMTK-ULE 1913 – Újkígyós FC  (október 28, szombat. ULE Sportcentrum,műfüves pálya, 14.30 óra)

A 3. helyezett orosházi csapat vendége a tabella 2. helyén álló Újkígyós csapata lesz szombat délután az ULE Sportcentrumában. Orosházi győzelem esetén a két gárda helyet cserélne a tabellán, ami az ULE számára önbizalmat növelő tett lenne. Az előző fordulóban az orosháziak hazai pályán 6:3-ra verték a Csorvást, míg a kígyósiak hazai pályán szenvedtek 2:0-s vereséget a Kevermestől.

– Az első fordulóban elszenvedett vereség miatt van okunk revansot venni. Bízom benne, hogy a nekünk kedvezőbb műfüves körülmények között, a saját gyors játékunkkal tudunk dominálni. Ettől függetlenül szoros mérkőzésre számítok-nyilatkozta Czollner Gábor edző.

A várható kezdőcsapat: Marunák – Fejes, Futaki, Szabó, Pelle, Kánya, Barna, Mucsi, Kasza, Sindel, Buza. Sérült/hiányzó: Elekes, Deli, Pardi, Harmati.

Bcs.1912 Előre II. – Oh. Rákóczi Vasas SE  (október 28, szombat. Békéscsaba)

A megyei I. osztályban a 2. helyen álló Előre II. látja vendégül a 6. helyen álló rákóczitelepieket. Az előző fordulóban az Előre 7:2-re idegenben diadalmaskodott a Kondorosi TE ellen, míg a Rákóczi Szarvason szenvedett 1:0-s vereséget.

– Szarvasi vendégszereplésünkért nem járt pont, de lelkesen és nagyon jó szemlélettel játszottunk, ami bizakodásra adhat okot a Békéscsaba elleni összecsapáson. Ettől függetlenül ez a mérkőzés  rendkívül nehéz lesz, mert a hazai csapat a bajnokság esélyese és mindenképpen győzelemre van szüksége. Ha koncentráltan tudunk a mérkőzés egészén futballozni, akkor képesek leszünk a hazaiak dolgát megnehezíteni-nyilatkozta Dávid Zsolt edző.

A várható kezdőcsapat: Tóth- Albert, Németh, Kiss, Sajti – Dudás, Boros, Nyéki, Simon, Tasi, Mazán. Cserék: Egry, Lipcsei, Lunczner.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.