- hirdetés -

A hétvégén  Kisújszálláson folytatódott a megyei női műfüves futsal bajnokság. A Szentetornyai Amazonok két győzelemmel átvették a vezetést az összesített tabellán.

Kisújszálláson rendezték október 22-én a női futsal  bajnokság következő fordulóit. Az ötödik illetve a hatodik fordulóban a Dévaványa és a Nagymágocs csapata volt az Amazonok ellenfele.

Dévaványa – Szentetornyai Amazonok    1 – 10

Orosházi gólszerzők: Zvolenszki Vivien (3), Szabó Tünde (3), Zvolenszky Kata(2), Szlopóczki Nikoletta(2).

A tornyai lányok első meccsükön közepes iramú mérkőzésen a jó helyzetkihasználásuknak köszönhetően tudták begyűjteni a három pontot a tavalyi bajnok ellen.

Szentetornyai Amazonok  – Nagymágocs    1 – 0

 Gólszerző: Zvolenszki Vivien

A két jól felkészített csapat igen színvonalas és változatos meccset játszott egymással. Mindkét kapu előtt több lehetőség adódott és több alkalommal a kapusok bravúrjai kellettek a gólok elkerüléséhez. Az első félidőben az Amazonok kapusa, Palócz Mónika kis büntetőt hárított. A második játékrészben Zvolenszki Vivien góljával sikerült megszerezni a három pontot. Ezzel az értékes győzelemmel sikerült a lányok idei veretlenségét megőrizni.

Zvolenszki Attila edző: Az első mérkőzésünkön nem játszottunk jól, de eredményesek voltunk, ami magabiztos győzelmet hozott. A második meccsünkön egy nagyon jó ellenfelet sikerült legyőznünk, amihez gratulálok a lányoknak. Az ilyen meccseken jönnek ki a hibák, amit ki kell javítani. A következő fordulóban hazai környezetben játszunk, a megszerezhető hat pont reményében várjuk a szurkolókat.

 A nem hivatalos tabella állása:

1.       Szentetornyai Amazonok         12 pont

2.       Gyulai Amazonok                     12 pont

3.       Mezőberény                              10 pont

4.       Dévaványa                                10 pont

5.       Nagymágocs                               9 pont

6.       Csorvás                                       3 pont

7.       Wanted SC Békéscsaba             0 pont

8.       Kisújszállás                                 0 pont

9.       Pusztaföldvár                              0 pont

 

A tabellán a Pusztaföldvár eredményei nem szerepelnek, mivel ismét nem jelentek meg a fordulón.

Az őszi zárófordulót november 4-én,szombaton Orosházán az OMTK-ULE pályán rendezik 14 órai kezdettel. A Szentetornyai Amazonok ellenfelei: Mezőberény és Kisújszállás.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.