- hirdetés -

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójában Szarvasra látogatott a Rákóczi. Küzdelmes mérkőzésen egy 11-es döntött a vendéglátók javára.

A találkozó előtt Dávid Zsolt edző elmondta, hogy komoly erőpróba vár a csapatra a hétvégén, mert a Szarvas nagyon jó eredményeket produkál az idei bajnokságban. A trénernek igaza lett, továbbá az is, hogy a sérült Tasit nem tudták kellően pótolni.

Szarvasi FC–Rákóczi Vasas SE       1 –  0         (1 – 0)

Szarvas, 200 néző. V.: Telek András (Sándor Imre, Kovács Krisztina)

Szarvas: Lévai – Szikora, Polonszki, Pecznik (Kukovecz), Viszkok – Zima, Furár, Kriska – Moldván (Klimaj), Somogyi, Farkas N. (Magyar). Edző: Rétes Pál.

Rákóczi Vasas: Tóth K. – Kiss Z., Ludányi, Németh, Albert (Egry) – Dudás, Bálint D.– Boros, Simon R., Nyéki – Mazán. Edző: Dávid Zsolt.

Küzdelmes mérkőzésen a 22. percben értékesített Somogyi tizenegyes döntötte el a mérkőzést. A Sajtit, Márkit és Tasit nélkülöző telepiek közel álltak az egyenlítéshez. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a 92. percben Boros a kiállítás sorsára jutott.

Dávid Zsolt: Azonos képességű csapatok mérkőzésén a szerencsésebb nyert. A második félidőben mutatott játékunkkal   mindenképpen  rászolgáltunk volna az egy pontra.

A Rákóczi Vasas október 28-án a listavezető, Békéscsaba 1912 Előre II. otthonában lép pályára. A találkozó kezdési ideje: 14.30 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.