- hirdetés -

A 11. forduló mérkőzéseit rendezik szombaton a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az OMTK-ULE 1913 a Mátrai-stadionban, a Rákóczi Vasas Szarvason száll harcba a pontokért.

A megyei II. osztályban szereplő  OMTK-ULE az elmúlt  héten  Kevermesen szenvedett 3-2-es vereséget, a Csorvás 6-2-re verte a Lökösházát. A papírforma ennek ellenére orosházi győzelmet ígér, a hazaiak 21 ponttal, a vendégek 13 egységgel rendelkeznek.

OMTK-ULE 1913 – Csorvási SK (október 21, szombat. Mátrai-stadion. 14.30 óra)

– A héten sok mindent újra kellett gondolnunk. Csak előre nézünk és próbálunk mindig a következő mérkőzésre koncentrálni. Remélem a görcsös játék most nem lesz jellemző ránk és felszabadultan tudjuk megszerezni hazai pályán a három pontot- nyilatkozta Czollner Gábor edző.

A várható kezdőcsapat: Marunák – Szabó, Futaki, Fejes, Lestyán, Deli, Kánya, Elekes, Lövei, Buza, Sindel.

Cserék: Téglás, Kovács, Pelle, Bogár, Kasza, Kiss, Dobi. Eltiltva: Mucsi. Sérült/hiányzó: Pardi, Barna, Horváth, Harmati.

Győzelemre készül az ULE szombaton (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A mérkőzés játékvezetője: László István Sándor (Vágási Pál, Kimpián István)

A megyei I. osztályban a Rákóczi Szarvasra látogat. A szarvasiak a 4. helyet foglalják el a tabellán 21 ponttal, a Rákóczi 17 ponttal a 6. helyen áll. A Rákóczi  4-2-es Mezőhegyes elleni győzelemmel zárta az előző fordulót, a vendéglátók Békéscsabán az Előre II. otthonában szenvedtek 3-1-es vereséget.

Szarvasi FC – Oh. Rákóczi Vasas SE (október 21, szombat. Szarvas, 14.30 óra)

– Komoly erőpróba vár ránk a hétvégén, mert a Szarvas nagyon jó szezont fut. Érzékenyen érint bennünket, hogy Tasi sérülése kiújult és nem számíthatunk rá, pedig fontos láncszeme támadó játékunknak-nyilatkozta a csütörtöki edzés után Dávid Zsolt edző.

Boros munkabírására nagy szükség lesz Szarvason (Fotó: Rajki Judit)

 A várható kezdőcsapat: Tóth – Albert, Németh, Kiss, Boros, Bálint, Ludányi, Dudás, Simon, Nyéki, Mazán. Cserék: Lipcsei, Egry, Lunczner.

 Sérült, hiányzók: Márki, Tasi, Bozsóki, Sajti.          

A találkozót Telek András vezeti.(Asszisztensek: Sándor Imre, Kovács Krisztina)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.