- hirdetés -

Fontos bajnoki előtt férfi kézilabdacsapatunk, szeptember 30-án hazai pályán játszik. Megvan az ellenfél a Magyar Kupában is.

Szombat este folytatódik a bajnokság az Orosházi FKSE-LINAMAR NB I-es férfi kézilabdacsapata számára, a Komló együttesét fogadják az Eötvös-csarnokban. Buday Dániel vezetőedző stábunknak elmondta, hogy egy igazi rangadóra van kilátás, melyen mindenképp győzni szeretnének. A csapat bízik abban, minél több szurkoló érkezik a csarnokba.

– Örülök, hogy végre hazai környezetben játszhatjuk a rangadót. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy itthon tartsuk a két pontot. Sajnos a sérültjeink közül még mindig nem tudom, hogy kire számíthatok, de a csapatnak közösen túl kell lendülnie a nehézségeken. Remélem, minél többen kilátogatnak a sportcsarnokba, és buzdítanak minket a győzelembe – mondta el Buday Dániel.

Eközben kisorsolták a Magyar Kupa második fordulójának párosításait. Az OFKSE az NB I/B-s Kecskeméti TE otthonába látogat, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. A találkozó hivatalos játéknapja október 18., a pontos időpontról rövidesen megegyeznek a klubok.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.