- hirdetés -

Gyopáros, kánikula, sok vendég, jó bulik – ez volt a VI. Sör-Virsli Fesztivál. Több ezren választották kikapcsolódásul Orosháza egyik legkiemelkedőbb rendezvényét július 21-22-én.

A két nap alatt mintegy 12 ezren választották a fesztivált, amelyet a Gyopárosfürdő melletti rendezvénytéren tartottak. Kiss László, a Petőfi Művelődés Központ rendezvényszervezője értékelte az eseményt.
– Igyekeztünk minél színesebb programot összeállítani a kilátogatók számára és ezúttal az időjárás is kegyes volt hozzánk. A fesztiválon 57 kitelepülő árus vett részt, illetve az Oros-Kosár kézműves vásár is jelen volt. Ezek mellett örömteli, hogy az orosházi szálláshelyek teljes kihasználtsággal működtek a hétvégén – mondta a szervező.

170721_Sor_virsli_fesztival_pentek_RJ_057
A két nap során 12 ezren látogattak ki a fesztiválra (Fotó: Rajki Judit)

A fesztivál mindkét napján, pénteken és szombaton is a különböző programok mellett tömegeket megmozgató koncertek is voltak. Az első napon a rockabilly stílust játszó Mystery Gang és a Hooligans, szombaton a Supernem majd a két rapper, Majka és Curtis adott nagykoncertet.
– A fellépők visszajelzései alapján elmondhatom, hogy szívesen jönnek Orosházára, azon belül is Gyopárosfürdőre. Bízom benne, hogy ez a jövőben is így marad – fogalmazott Kiss László, aki úgy véli, a látogatottság az igazi visszajelzés, hogy sikeresen zárt a VI. Sör-Virsli Fesztivál.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.