- hirdetés -

Az Eötvös DPSE versenyzője, Károlyi Csilla a wroclawi Világjátékokon a 200 m felszíni úszásban új országos csúccsal 4. helyen ért célba. A 4×100 m váltó tagjaként szintén a 4. helyet szerezte meg. Dimák Dávid a férfi 4×100 m váltóban  negyedik helyen végzett.

Július 20-án elkezdődött a lengyelországi Wroclawban a nem olimpiai sportágak legnagyobb versenye, a Világjátékok.

Mint azt korábban megírtuk, Orosházáról öt sportoló vesz részt a világversenyen. Szabó Ágnes, az Orosházi Toldi SE erőemelője, Károlyi Csilla, az Eötvös  DPSE búvárúszója, Dimák Dávid, a Szegedi Muréna SE búvárúszója, valamint az Orosházi FKSE-LINAMAR két kézilabdása, John András és Gyene Norbert, akik a strandkézilabda csapat tagjaként indulnak a világversenyen.

Károlyi Csilla országos csúccsal negyedik

Károlyi Csilla 200 m felszíni úszásban új országos felnőtt csúccsal 4. helyen végzett. A 4X100 m női váltóban (Senánszky Petra, Varga Krisztina, Kothencz Petra, Károlyi Csilla) ötödikként csapott a célba, de mivel a kínai váltót kizárták,így a magyar váltó negyedik helyen végzett. Csilla a 100 m felszíni úszásban 8. lett.

A 200 m női váltó 4. helyen végzett
A 200 m női váltó 4. helyen végzett (Fotó: Facebook)

A férfiak mezőnyében  a Gruber Kornél, Kanyó Dénes, Dimák Dávid, Kosina Gergő kvartett negyedikként zárt a 4×100-as felszíni váltóban.

Szabó Ágnes erőemelő ma, július 24-én kezdi meg a versenyt, strandkézilabdásaink 26-án, szerdán mérkőznek először.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.