- hirdetés -

Ma délután elkezdődik Orosháza-Gyopárosfürdő egyik legkiemelkedőbb, ingyenesen látogatható nyári rendezvénye, a VI. Sör-Virsli Fesztivál. A szervezők számos program mellett most is remek zenei felhozatalról gondoskodtak, több fellépő szinte már hazatér városunkba.

Ahogy már írtuk korábban is, fergeteges két nap vár július 21-22. között a fürdő melletti rendezvénytéren. Napközben fürdőzés, este pedig fesztivál várja a kilátogatókat. A szervezők igyekeztek a családoknak, turisták és környékbeli idelátogatóknak is kedvezni.

A kézműves sörök, pálinkák és gasztronómiai különlegességeket is megkóstolhatnak az érdeklődők. A zenei felhozatal sem lesz utolsó, hiszen idelátogat a legutóbbi X-faktor fiatal győztese, Opitz Barbi, de fellép az orosházi Jammy zenekar is. Természetesen a nagykoncertek sem hiányozhatnak a palettáról. Pénteken igazi időutazásban vehetünk részt, hiszen a Mystery Gang veszi birtokba a színpadot. Pörgős rock n’ roll dallamokkal az ötvenes évek Amerikájába repítik vissza a közönséget. Este pedig Magyarország egyik legnépszerűbb bandája, a Hooligans csap a húrok közé.

150820_Kenyerunnep_hooligans_koncert
Két éve augusztus 20-án nagy sikert aratott a Hooligans koncertje (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Másnap tovább dübörög a fesztivál a Supernem pörgeti fel a bulit. Kérdésünkre elmondták, a tavalyi koncertjük is emlékezetes volt Orosházán, szívesen térnek vissza és elsöprő, parádés koncertre készülnek, ami a csövön kifér.
– Két új dalt is elhozunk a készülő új albumunkról, amely terveink szerint októberben jelenik majd meg – mondta el a frontember, Papp Szabi.

Utánuk pedig a már szinte hazatérő Majka és Curtis élő produkciója következik. Elmondták nagyon szeretnek Orosházán fellépni, mindig hatalmas élmény és már nagyon várják az új találkozást.

Érdemes mindkét napon délelőtt is kilátogatni Gyopárosfürdőre, hiszen egész nap ugrálóvárak, eurobungee és arcfestés várja az érdeklődőket. Megtudtuk, hogy a fesztivál alatt a késői órákig közlekedik a Dotto-kisvonat, megkönnyítve a kijutást a helyszínre.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.