- hirdetés -

Megtelt a rendezvénytér péntek este a Budapest Bár fellépésén, minden korosztályból képviseltették magukat az érdeklődők. Igaz, 10 perccel a kezdés után egy könnyű zápor vonult végig a téren, a hangulat mégis felhőtlen maradt. Akik nem menekültek el a kevés csapadék elől, azok jól szórakozhattak az ismert énekeseket felvonultató koncerten.

A Budapest Bár az utóbbi évek egyik legeredetibb és legérdekesebb zenei vállalkozásába fogott, amikor 2007-ben Farkas Róbert, zenekara köré gyűjtötte a magyar rockzene kultikus alakjait. Az eredetileg egyetlen lemezre összeállt alkalmi csapat azóta is sikerrel koncertezik színházakban, fesztiválokon és rendezvényeken egyaránt.

Kellemes este, hangulatos dallamok - Budapest Bár Orosházán (Fotó: Rosta Tibor)
Kellemes este, hangulatos dallamok – Budapest Bár Orosházán (klikk a képre) Fotó: Rosta Tibor

Filmslágereket, kuplékat, táncdalokat és egyéb híres dalokat dolgoznak fel mívesen hangszerelt cigányzene kíséretében, újrahangolva sokak által ismert dallamokat, vagy akár rég elfeledett kincsekre bukkanva.

A zenekar tagjai: Farkas Róbert zenekarvezető (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Farkas Richárd (bőgő), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Kisvári Ferenc (dob).

Énekesek: Behumi Dóri, Frenk, Kollár-Klemencz László, Németh Juci, Rutkai Bori.

A fotók mellé pedig íme egy rövid videó.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.