- hirdetés -

Azokat várja a szakember, akik szeretnék jobban megismerni önmagukat, motivációikat, azt az eszköztárat, amely segít megoldani a mindennapokban felmerülő problémákat.

Az önismeret népszerű és népszerűtlen téma egyaránt. Népszerű, mert a legközelebb áll mindenkihez, hiszen az emberi mivoltunk rejtélyeiben kutat, lehetőséget nyújt arra, hogy megkapjuk a választ, sőt a válaszokat arra az ősrégi emberi alapkérdésre: „KI VAGYOK?” és MI A FELADATOM AZ ÉLETBEN? Népszerű,  mert se szeri se száma az ezzel a témával foglalkozó tanfolyamoknak, írásoknak, mondhatni, divattéma. Miért népszerűtlen? Mert munkával és őszinte szembesüléssel jár. Mert erre a kérdésre gyors és előre csomagolt válasz nincs, az önismereti út egy aktív keresési folyamat, amely mindenkinek meghozza a saját legbelső válaszait erre a kérdésre.

Mi a cél?

Egyrészt mag az út, másrészt pedig nincs annál nagyobb boldogság, mikor az ember napi szinten tudja, miért kel fel, miért teszi mindazt, amit tesz. Ez pedig csak akkor lehetséges, ha tudjuk, kik vagyunk, mit akarunk az élettől, és az élet mit akar tőlünk. Mindig lesznek megoldandó helyzetek az életünkben, de nem mindegy, hogy hogyan nézzük ezeket, és milyen eszköztárral rendelkezünk a megoldásukra.

Az Egészséges Békés Megyéért Alapítvány várja mindazok jelentkezését, akik szeretnék jobban megismerni önmagukat!

Foglalkozásokat vezeti: Pesics Zsuzsanna klinikai szakpszichológus         

Foglalkozások ideje: havonta egy alkalommal

Érdeklődni: +36 70/425 3368;  +36 70/425 3369

A foglalkozások térítésmentesek!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.