- hirdetés -

Az NB I/B-s női kézilabda bajnokság következő fordulójában ismét hazai pályán szurkolhatunk az orosházi csapatnak. Lányaink vasárnap este a budapesti Szent István SE gárdáját fogadják.

Az ONKC, múlt heti szegedi sikerével fellépett a képzeletbeli dobogó harmadik fokára, míg soros ellenfelünk a 11. helyen várja a fordulót. A két csapat novemberi összecsapását az orosházi lányok nyerték a fővárosban. A vasárnapi mérkőzésen ismét ez a feladat.

Papp László tanítványai tavasszal hazai pályán eddig verhetetlennek mutatkoztak és papíron ezen a mérkőzésen is esélyesként léphetnek pályára. Jó lenne folytatni ezt a kitűnő sorozatot, de nem lesz egyszerű.

Papp László: – A télen két NB I-es játékossal erősítettek a fővárosiak és tavasszal jó formát mutatnak. Ugyanakkor nincs félni valónk. A védekezésen még a héten sokat dolgozunk, hogy újra elérjük a régebbi szintet és támadásban sem szabad annyit hibáznunk, mint a Szeged ellen. Remélem szurkolóink most is szép számmal eljönnek és biztatják a lányokat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.