ADÓtraffipax – Orosházán is ellenőriznek a héten

Mint korábban megírtuk rendszeresen nyilvánosságra hozza a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az előre meghatározott ellenőrzési helyszíneket. Az ADÓtraffipax alapján a héten Orosházán is ellenőriznek.

A tájékoztatás alapján március 28-31. között a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai Orosházán, Gyulán, Csorváson és a Mezőkovácsházi járás területén végeznek ellenőrzéseket, melyek során

a személyszállítói szolgáltatást, illetve a vendéglátó tevékenységet végző adózók üzleteiben, illetve azok kitelepült egységeiben végeznek helyszíni ellenőrzéseket.

A piacokon, üzletekben a nyugtaadási kötelezettséget, valamint a pénztárgépek működtetésével kapcsolatos kötelezettségeket vizsgálják. E mellett számítani lehet a foglalkoztatottak bejelentési kötelezettségének és az áruk eredetének ellenőrzéseire is.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás