- hirdetés -

A 14. fordulóval folytatódott a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság. Az OMTK-ULE egy félidő alatt „lerendezte” a meccset, amit a Medgyesbodzás bánt.

Esőben, a műfüves pályán fogadta az orosházi csapat a Medgyesbodzás-Gábortelep együttesét. A fiúk, mint a legtöbb őszi mérkőzésen, ezúttal is gólfesztivált rendeztek.

OMTK-ULE 1913 – Medgyesbodzás-Gábortelep 9–1 (6–0)

Gyopáros, OMTK-ULE Sportcentrum, 100 néző

Vezette: Petrovszki Gy. (Rakonczás Zs., Bozó N.)

OMTK-ULE: Szabó Z. (Marunák) – Bogár (Kolozsvári J.), Kánya, Kovács D., Fekete N. – Fejes, Boros, Elekes (Dobi B.), Buza – Mucsi, Szemenyei V. (Kolozsvári Cs.)
Edző: Gyimesi András.

Medgyesbodzás: Magyarfalvi – Deák, Tóth G., Nagy Zs., Gerda – Vas Gy. (Kucsa), Tassi, Ladó, Sódar – Baukó (Fecsó), Vargaű
Edző: Győri Ferenc.

Egy perces gyászszünet előzte meg a mérkőzést. Játékosunk, Lövei Roland édesapjára, Lövei Sándorra emlékeztek a sportolók, szurkolók.

A 11. percben Kánya 11-ese, a 13. percben Buza távoli tekert labdája jutott a hálóba, megadva a meccs alaphangulatát. Az orosházi játékosok nagy kedvvel futballoztak, ennek következtében a 25. percben Szemenyei fejjel, Mucsi lábbal szerzett újabb gólt. A 25. percben Buza 18 méterről csavarta a labdát a hosszú sarokba, a félidő végén Fekete cselsorozata végén lőtt 17 méterről a bal alsóba, ezzel a találattal 6–0-as orosházi vezetéssel vonultak félidőre a csapatok.

Fotó: Rajki Judit
Az orosházi csapat gólfesztivált rendezett, az edző pontosabb végjátékot vár (Fotó: Rajki Judit)

A második játékrészt álmosan kezdte az ULE, a 65. percben a vendégek részéről Deák remek cselsorozat végén talált a hálóba, megszerezve csapata „becsületgólját”. Az utolsó 20 percre ismét megrázta magát a hazai gárda, Mucsi a 69. percben 30 méter labdavezetés után gurított a hálóba, majd a 81. percben szintén a Gádorosról igazolt Mucsi emelt 28 méterről a kapuba. A találkozó utolsó gólját a 85. percben Buza szerezte. A rutinos játékos 17 méteres szabadrúgásból lőtte a hálóba a labdát, beállítva a 9–1-es végeredményt.

Gyimesi András: – Gratulálok a játékosaimnak, kezdésnek nem rossz, viszont a végjátékban pontosabbnak kell lennünk.

Az OMTK-ULE 1913 őrzi vezető helyét a tabellán, a csapat március 26-án a Magyarbánhegyesi TC vendégeként lép pályára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.