- hirdetés -

Az elmúlt hétvégén az OMTK-ULE 1913 több korosztálya is pályára lépett. Az U6 és az U7 korosztály csapatai Szolnokon szereztek bronzérmet, az U14 és az U15 gyerekek az NB II-es bajnokságban nyertek Szegeden.

Bronzérmek a szolnoki emléktornán

Az OMTK-ULE U7 és U6 csapatai vettek részt a Kolláth Béla Labdarúgó Emléktornán.

A 2010-es korosztályban húsz csapat, két helyszínen mérkőzött. Az orosháziak a szandaszőlősi csoportban három győzelemmel és egy vereséggel végeztek és kerültek a döntőbe. A helyosztókon a SZEOL SC-t 4:0-ra, a Szanda Focisulit 4:2 arányban verték, a döntőbe jutásért a Békéscsabától szenvedtek 6:3-as vereséget. A harmadik helyért: OMTK-ULE – Kecskemét Hírös-ÉP 4:3. A tornán mutatott játékáért az „ulés” Leszkó Noel különdíjban részesült. A csapat felkészítője Kinyó Péter volt.

20170307_OMTK-ULE
Az OMTK-ULE U6-os csapata és edzőjük. Fotó: Egyesület

A vasárnapi programban a 2011-ben születettek mérkőztek. A legkisebb korosztályban szereplő fiúk és lányok a sportág alapjainak tanulása közben igyekeznek helytállni, az olykor sok koncentrációt és figyelmet igénylő helyzetek felismerésére, illetve azok megoldásaira. A hatalmas akarattal és odaadással küzdő orosházi focisták büntetőrúgások után estek el a döntőbe kerüléstől (Monor UFC 3-3 – büntetőkkel 2-1), így a 3. helyért játszott találkozón a Szolnoki MÁV UPFC csapatát legyőzve (1-0) léphettek a képzeletbeli dobogó harmadik fokára. A csapat edzője: Elekes Károly.

Az U14 és az U15 is győzött Szegeden

Az U14 és az U15 csapataink Szegeden, a SZEOL SC ellen játszottak bajnoki mérkőzésen.

Eredmények: (U15 )  SZEOL SC – OMTK-ULE 1913  0:3

                        ( U14 ) SZEOL SC – OMTK-ULE 1913  3:4

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.