- hirdetés -

A február 25-ei, egész napos rendezvény a szervezők reményei szerint garantálja majd a jó hangulatot és a jó ízeket. Mi pedig írjuk az infókat arról, hol és hogyan közlekedhetünk, illetve parkolhatunk a hétvégén.

Amint arról korábban már írtunk, február utolsó hétvégéje a gasztronómia jegyében telik Orosházán. Hogy fennakadás nélkül tudjuk megközelíteni a helyszínt, a közterület felügyelet tájékoztatása szerint az alábbi útlezárásokat érdemes észben tartani.

Február 24-én, pénteken 11 órától lezárják az Előd utca református iskola előtti szakaszát (a Könd utca sarkától – a Petőfi Művelődési Központ sarkáig). Ez részben az Előd utcára kerülő felépítmények (sátrak, bódék) miatt, részben pedig azért szükséges, hogy a piactér területére lehessen pakolni. Várhatóan a rendezvényt követő elpakolás, tereprendezés befejeztéig, azaz egészen február 26-a, vasárnap 12 óráig érvényben is marad.

Ezt követően február 24-én, pénteken kb. 22 órától – a közlekedési viszonyok figyelembe vételével – lezárják a Kossuth, Könd utca, valamint a Petőfi Művelődési Központ közötti szakaszt. Ezen a területen parkolhatnak a VIP vendégek, továbbá – a fennmaradó helyek számának függvényében – az érkező látogatók, érdeklődők.

Feloldják a tilalmat

Ezzel egyidőben további meghívott vendégek részére 24 parkolóhelyet jelölnek ki a Könd utcán, a piactér melletti szakaszon. A rendezvényre érkező érdeklődők, látogatók minél közelebbi, rugalmasabb parkolása érdekében a rendezvény befejeztéig,

azaz kb. szombat este 22 óráig átmenetileg feloldják a Könd utca Piactéri ABC – Thék Endre utca közötti szakaszán lévő, út menti parkolási, megállási tilalmat.

A lezárások által érintett területen, utcákban lakókat, ott lévő üzletek tulajdonosait személyesen, postaládába dobott értesítővel és információs plakátok kiragasztásával is tájékoztatja a közterület felügyelet.

A rendezvényen az alábbi programokkal várják az érdeklődőket:

170207_hagyomanyok_izek_versenye_plakat

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.