- hirdetés -

Az autósokat segítő szervezet az idei évben is elismerte a legkiemelkedőbb szakmai tevékenységet végző rendőrök munkáját. Békés megyéből két főt díjaztak, egyikük az orosházi főtörzszászlós, Árus Norbert.

Már hagyománynak számít, hogy a Magyar Autóklub Dél-Alföldi Regionális Szervezete az év utolsó napjaiban elismeri és jutalmazza a legkiemelkedőbb szakmai tevékenységet végző, rendőrök munkáját. Ahogy korábban, most is két Békés megyében szolgálatot teljesítő közlekedési rendőr munkáját díjazta a szervezet – olvasható a police.hu-n.

Idén elismerésben részesült:

– Árus Norbert c. r. főtörzszászlós Orosházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Forgalomellenőrző csoport parancsnoka,

– Kiss Szilveszter c. r. főtörzszászlós, a Gyulai Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály Közlekedésrendészeti Alosztály helyszínelő és balesetvizsgálója.

 A jutalmazott kollégák magas szintű szakmai hozzáértésükkel, valamint kivételes teljesítményükkel vívták ki az elismerést (Fotó: police.hu)
A jutalmazott kollégák magas szintű szakmai hozzáértésükkel, valamint kivételes teljesítményükkel vívták ki az elismerést (Fotó: police.hu)

A jutalmak átadása most is a hagyományoknak megfelelően történt. Békéscsabán, a rendőrség épülete előtti kereszteződésben 2016. december 30-án 10 óra után néhány perccel egy rövid időre kikapcsolták a jelzőlámpákat és a forgalmat közlekedési rendőr irányította.

Miután megérkezett a kereszteződésbe a Magyar Autóklub egyik járműve, Szikszai István, az Autóklub békéscsabai csoportjának elnöke és Szudár László a Magyar Autóklub Békés Megyei Szervezetének országos küldötte, átadták a szervezet ajándékcsomagjait és gratuláltak a rendőrök kiemelkedő munkájához.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.