- hirdetés -

Szavazatokkal segíthetjük az orosházi gyermekorvost, dr. Csányi Ágnest – indul a K&H gyógyvarázs területi pályázatának bankfióki szavazása.

A K&H évről-évre minden Mastercard kártyával történő 3000 forint feletti vásárlás után elkülönít 1 forintot, amelyet kiegészít az ügyfelei és partnerei karácsonyi ajándékozásának összegével. Tavaly karácsony óta több mint 9 millió forint gyűlt össze, amelyet a K&H gyógyvarázs területi pályázatának keretében fordít a gyermekegészségügy támogatására. A pályázat különlegessége, hogy ezúttal a helyi közösség döntheti el, mely kórház, mentőállomás vagy gyermek háziorvosi rendelő kapja meg az egyenként bruttó 350 ezer forint, összességében 9 millió forint értékű támogatást a környékén.

Békéscsaba és vonzáskörzetében a Békés Megyei Központi Kórház Dr. Réthy Pál Tagkórházát, a Békés Megyei Kórház Pándy Kálmán Tagkórházát és az orosházi dr. Csányi Ágnes gyermekorvost választotta ki a szakmai zsűri, akikre az online szavazófelület mellett e héttől január 31-ig a K&H bankfiókokban is leadhatja voksát a helyi lakosság.

Dr. Csányi Ágnes sokat tesz mások egészségéért – egyesületet alapított, életmódprogramokban vállal feladatot és a diákokat is megszólítja. Hiteles ember, aki meg nem véletlen lett a Hét embere, és akire érdemes szavazatunkkal támogatni.

– Arra biztatok tehát mindenkit, hogy akár személyesen, akár online adja le szavazatát, hiszen a legtöbb voksot kapók karácsonyfája alá most olyan eszközök, berendezések kerülnek, amelyek a gyermekek egészségének megőrzését és gyógyulását segítik. Köszönjük meg együtt az orvosok, nővérek egész éves fáradhatatlan munkáját! – mondta Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatja.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.