- hirdetés -

A napokban megérkeztek a hónapok óta elmaradt szemétdíjról szóló csekkek. Egyelőre három csekk érkezett, és augusztusig számlázott a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.

Áprilisban érkezett az utolsó szemétdíjról szóló csekk a háztartásokba, bár azóta is elszállítják a szemetet, viszont az elmúlt nyolc hónapban nem érkezett számla, eddig. A hulladékot most is önkormányzati cégek szállítják el, – helyben az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. -, de a számlázást tavasz óta egy állami vállalat, a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. intézi.

Egyelőre augusztusig számláztak (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Egyelőre augusztusig számláztak (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A napokban egy tájékoztató levél mellett három csekk érkezett az orosháziakhoz is. A díjhátralékot egyelőre augusztusig rendezhetjük, három részletben, december 7-ig, 22-ig és január 6-ig.

Hogy a fennmaradó hónapokat mikor és milyen ütemezéssel rendezhetjük, azzal kapcsolatban megkerestük a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.-t, de lapzártánkig, kérdésünkre nem érkezett válasz a számlázást végző állami cégtől.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.