- hirdetés -

Ismét adománygyűjtést szervez a Történelmi Gellértegyházáért Alapítvány, várják a segíteni szándékozó csatlakozását. Az idei céljuk, hogy elsősorban a tanyavilág rászorulóit segítsék.

Orosháza önkormányzata sokat tesz azért, hogy mindenkinek biztosítsa a meghitt körülményeket az év végi ünnepkörhöz. De nem csak az önkormányzat, számos civil szervezet, egyesület indított kezdeményezéseket. A Történelmi Gellértegyházáért Alapítvány elsősorban a tanyavilágban élőket segíti akciójával, szlogenje: „Ahol a szükség, ott a segítség!”.

– Idén leginkább olyan családokat és személyeket szeretnénk támogatni, akiket nem érnek el más, hasonlóan nemes orosházi adománygyűjtések – fejtette ki Czékmán Jánosné Ágnes, a Történelmi Gellértegyházáért Alapítvány kuratóriumi tagja.

Az adománygyűjtés fővédnöke Dávid Zoltán polgármester. – Mindig örülök annak, hogy nem csak a városvezetés segít a rászorulókon. Amikor az alapítvány felvette velem a kapcsolatot és jelezte, terepjárókra lenne szüksége az ajándékok kiszállításához, azonnal felajánlottam a segítségemet. A mezőőri szolgálat jól ismeri Orosháza külterületeit, hiszen a működési területük elsősorban a város kívül eső részeit érinti – fogalmazott a polgármester.

Az adományokat Orosházán, a Táncsics utca 24. címen várják december 16-ig – tudtuk meg a városháza sajtóanyagából.

161203_törtenelmi_gellertegyhaza_adomanygyujtes

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.