- hirdetés -

Szombaton pótolták az egy hete – esőzések miatt – elmaradt bajnoki meccset Ladányban.

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság őszi záró mérkőzésén a Rákóczi Körösladányban vendégszerepelt és küzdelmes mérkőzésen két gólos vereséget szenvedett.

Körösladány MSK – Oh. Rákóczi  Vasas 4 – 2 (3 – 0)

Körösladány, 150 néző. Vezette: Bálint A. (Viczián, Zahorecz)

Körösladány: Kasik – Juhász (Vincze), Viczián, Nagy S., Kuhla – Farkasinszki (Papp M.), Kormány-Kéki, Bakos (Komódi), Papp Zs. – Laksteter. Edző: Somogyi János.

Rákóczi: Tóth K. – Szabó N.(Albert L.), Németh G., Ludányi, Sajti (Sindel)– Vili M.(Tasi), Szabó Á.(Kiss Z.), Márki, Simon R., Nyéki – Mazán. Edző: Polyák László.

A Rákóczi egy félidőnyi előnyt adott a hazaiaknak. A Körösladány öt perc alatt szerzett előnyét a mérkőzés végéig meg tudta tartani.

A 14. percben Bakos szerzett vezetést a hazaiaknak, 1-0, majd a 19. percben Kukla találatával már két gólos volt a különbség, 2-0. Ekkor Mazán Norbi két lehetőséget puskázott el. A félidő derekán Laksteter 11-esét Tóth Krisztián védte. A 45.percben már nem hibázott a ladányi csatár, gólja már-már a kiütést sejtette, 3-0.

Szerencsére a telepiekben volt tartás és a második játékrészben felállt a padlóról és közel került a kiegyenlítéshez.

Az 58. percben Szabó Norbert fejes góljával szépített a Rákóczi, 3-1. A hajrában Nyéki gólja felcsillantotta a reményt az egyenlítésre, 3-2. Rákóczi támadások közepette a 90. percben Papp Zs. révén bebiztosította győzelmét a Körösladány, 4-2.

Polyák László: – Gyermeteg hibákat követtünk el mint elől, mint hátul. Jobb hozzáállást vártam a csapattól!

A Rákóczi Vasas a 4. helyen zárta az őszi szezont.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.