- hirdetés -

A 11. fordulót rendezték a megyei I-es labdarúgó bajnokságban. A Rákóczi a papírformának megfelelően magabiztosan szerezte meg a győzelmet Mezőkovácsházán.

Mezőkovácsházi TE –  Oh. Rákóczi Vasas 0 – 3 (0 – 1)

Mezőkovácsháza, 100 néző. Vezette: Kocsondi (Korbely, Rakonczás)

Mezőkovácsháza: Szabó A. – Bíró, Megyeri (Csatlós), Holecz, Otrok – Jenei, Multyán (Kalocsai, László), Mittnacht, Marofka – Benkő, Hrabovszki.
Játékos-edző: Balázs József.

Rákóczi: Tóth – Szabó N., Németh, Ludányi, Sajti – Vili M. (Kiss Z.), Nyéki (Albert), Simon R., Márki (Sindel) – Tasi, Mazán.
Edző: Polyák László.

A 12. helyen álló, mindössze 3 ponttal rendelkező Mezőkovácsháza fogadta a 18 pontos, 6. helyet elfoglaló Rákóczit szombat délután. A papírformának megfelelően Tasiék magabiztos játékkal hozták a kötelezőt.

Gyorsan szerzett vezetést a Rákóczi. A 9. percben Vili Máté találatával (0-1) magabiztossá vált csapatunk, sorozatban dolgozta ki a helyzeteit, amiket rendre elrontott.

A második játékrészben kevesebb helyzetből több gólt ért el a rákóczitelepi csapat. Az 54. percben Tasi előbb gólhelyzetben a kapusba lőtt, majd a kipattanót a hálóba, 0-2.

A 89. percben Sindel szögletét Ludányi fejelte a léc alá, 0-3.

Polyák László: – Az első félidei játékunk elfogadható volt, viszont a helyzetkihasználásunk botrányos, a másodikban már a játékunk is. Optimistán értékelve: kapott gól nélkül hoztuk a kötelezőt.

A Rákóczi győzelmével feljött a tabella 4. helyére. A csapat november 5-én 13.30 órakor a Szeghalom csapatát fogadja.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.