50 éve indult útjára a Táncdalfesztivál! Most felidézhetjük az akkori slágereket igazi legendákkal a művelődési központban. Játékunkban két páros belépőt sorsolunk ki!
- hirdetés -

1966. augusztus 20-án az ország lélegzet-visszafojtva várta, hogy kezdetét vegye hazánk első Táncdalfesztiváljának döntője, ahol tizenkét előadó küzdött egymással, és a végén két első helyezettet és négy második helyezettet üdvözölhettek.

Öt évtizeddel később még mindig szívesen dúdoljuk a Nem leszek a játékszered, Az annyi ember él a földön vagy épp a Gitárom pengetem című dalokat.

Október 25-én 19 órától ismét felidézhetjük az akkori slágereket neves előadók közreműködésével. Fellépnek: Molnár György – Lyra-díjas harmonikaművész és koncertzenekara, Koós János, Dékány Sarolta, Poór Péter, Zalatnay Sarolta.

Ha kedvet kaptál a koncerthez, nincs más dolgod, mint játszani és helyesen válaszolni az alábbi kérdésre.

Ki énekelte a Táncdalfesztiválon a Hol jár az eszem című dalt?

A: Zalatnay Sarolta

B: Kovács Kati

C: Koncz Zsuzsa

A helyes válasz betűjelét a jatek@oroscafe.hu email címre várjuk október 23-a, vasárnap 18 óráig. Kérjük, hogy az email tárgya legyen koncert és add meg nevedet, telefonszámodat. A helyesen válaszolók között két darab páros belépőjegyet sorsolunk ki.

A nyertest e-mailban értesítjük az átvétel részleteiről.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.