- hirdetés -

Kora délután baleset történt a 47-es számú főúton, a rendőrség félpályán engedte a forgalmat. Vezessetek óvatosan!

A főút elkerülő szakasza és az Orosházára bevezető út találkozása előtt történt a baleset. A helyszínen a rendőrség félpályán engedi a forgalmat, az orosházi mentősök és a tűzoltók már megérkeztek, hogy segíthessenek.

Úgy tudjuk, hogy egy M4-es BMW érkezett a főúton Békéscsaba irányából, a gépjármű vezetője elveszítette az uralmát az autó felett – vélhetően azért, mert az autó megcsúszott egy vízátfolyáson. A BMW az út menti árokba csúszott, ahol mintegy 30 métert haladt, majd egy földhányás megdobta az autót, ami így visszarepült az úttestre, menetiránnyal szemben.

Fotó: Melega Krisztián
Így néz ki a baleset után a BMW (Fotó: Melega Krisztián)

Az anyagi kár komoly, az autó totálkáros, viszont a gépjármű vezetője, egy középkorú, román állampolgárságú férfi megúszta a balesetet. Az orosházi mentősök a helyszínen megvizsgálták a férfit, aki elsődleges információk szerint nem sérült meg, de a biztonság kedvéért kivizsgálják az Orosházi Kórház.

Az orosházi tűzoltók egy gépjárműfecskendővel érkeztek a helyszínre, ahol áramtalanították a gépjárművet, majd megtisztították az úttestet a törmeléktől. Az Orosházi Rendőrkapitányság helyszínelője vizsgálta a baleset helyszínét.

A rendőrség a forgalmat félpályán irányította, vezessetek óvatosan!

Ezt a balesetet megelőzően egy másiknál is helyszíneltek az orosházi rendőrök: egy személyautó ütött el egy kerékpárost a Rákóczi utcán. Vélhetően a jobbra kanyarodó személyautó nem adta meg az elsőbbséget a kerékpárosnak, aki elsődleges információink szerint könnyebben sérült.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.