- hirdetés -

Ma még segíthetünk, holnap van a nagy nap! Mint írtuk, Horváth Dorina versenybe száll a Miss Alpok Adria Békés Megye Szépe címért. Az orosházi lányra még ma éjfélig szavazhatunk.

Dorina mind a versenyben, mind a közönségdíjra esélyes, főleg, ha ide kattintva a bejövő fotóra adott egy like-kal még segít, aki teheti.

Előző posztunkban még 19 éves lányként mutattuk be, ám a fotó tanúsága szerint immár 20 lett, éppen a verseny napján, szeptember 10-én tölti be. Dorina húzta ki az Orosházi Élet 20 éves szülinapi játékára jelentkezők közül a nyerteseket, ami után cégünk megajándékozta egy tortával, és gratuláltunk is neki az ünnephez.

Dorina éppen annyi idős, mint az Orosházi Élet. B. Imre Julianna ügyvezető helyettes ezért tortával köszöntötte az ifjú szépséget (Fotó: Rosta Tibor)
Dorina éppen annyi idős, mint az Orosházi Élet. B. Imre Julianna ügyvezető helyettes ezért tortával köszöntötte az ifjú szépséget (Fotó: Rosta Tibor)

Váltottunk is pár szót vele, így megtudtuk: jól esik neki, hogy a város így kiáll mellette, és a kattintásszám is bizonyítja az orosháziak segítő szándékát. Azt mondta: reméli, büszkék lehetünk rá, bármi legyen is az eredmény. Utóbbi mondatrész már a szerénységét mutatja, ami valóban jellemzi Dorinát. Izgulni fog egy kicsit, azt mondta, de nem nagyon, a táncsicsos konferálások, versmondások és a sport (kézilabda) terén szerzett tapasztalatok segítenek neki, hogy a stresszt jól kezelje élesben is.

Kíváncsian várjuk az eredményt, amit mi tehetünk: like-ra fel!

A legutóbbi híradónkban a felkészülésükről is beszámoltunk, azt itt láthatjátok.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.