- hirdetés -

Megkezdődött a tájékoztatás a leendő határvadászoknak. A hétvégén Orosházán is kitelepül a rendőrség, ahol információkat kaphatnak az érdeklődők.

A határvadász képzésről szóló tájékoztatókkal várták az érdeklődőket a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai szeptember 8-án Békéscsaba főterén. A Békés Megyei Kormányhivatal által szervezett „Közfoglalkoztatási Kiállítás” látogatói első kézből juthattak hiteles információkhoz. A Készenléti Rendőrség rendőreit is kérdezhették azok, akik a jövőben hivatásos szolgálatra szeretnének jelentkezni.

Békés megyében két toborzó csoport járja a településeket. A békéscsabai rendezvényt követően szeptember 9-e és 11-e között is több program helyszínén tartanak majd tanácsadást, tájékoztatót. Mezőhegyesen, a Fiatal Fogatlovak Bajnokságán, Békésen, a Madzagfalvi Napokon, a Szarvasi Szilvanapokon és a „Táncol Orosháza” rendezvényen is lesz rendőrségi információs pont.

Az érdeklődők a Magyar Rendőrség honlapján is megtalálják a képzés és a jelentkezés feltételeit. Emellett személyesen is kérhetnek tájékoztatást bármelyik rendőrkapitányságon, vagy határrendészeti kirendeltségen.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.