- hirdetés -

A Rákóczi Vasas számára a Szabadkígyós legyőzése után a megyei II. osztályú Lőkösházán át vezetett  az út a megye legjobb négy csapata közé.

Lőkösháza – Rákóczi  Vasas  0 – 4 (0 – 0)

Magyar Kupa labdarúgó mérkőzés, Lőkösháza, 140 néző. Vezette: Pájer Tamás

Lőkösháza: Kurta – Szűcs(Kovács J.), Dajcs, Balázs, Korcsok – Varga L.(Orsós), Barna, Gyulai, Szilágyi – Fekete(Prágai), Puporka
Játékos-edző: Domsik Tibor

Rákóczi: Vígh – Márki, Németh, Szabó N.(Gulyás R.), Kiss Z. – Ludányi, Szabó Á.(Bozsóki), Nyéki – Mazán (Sindel), Tasi, Simon R.
Edző: Polyák László

Kiegyenlített első félidő után a második játékrészben kidomborodott az osztálykülönbség a két csapat között.

A 61. percben a csereként beállt Sindel góljával szerzett vezetést a Rákóczi.

A 68. percben lőtt Tasi gól eldöntötte a mérkőzést. A Rákóczi nem elégedett meg az eredménnyel, továbbra is nyomás alatt tartotta a házigazdákat, aminek meg is lett az eredménye. A 81. percben Szabó Ákos, a 87. percben Simon Róbert lőtt újabb gólt, ezzel kiütötte ellenfelét.

Polyák László: – Gyengébb első félidő után a második játékrészben motiváltabban játszottunk és négy gyönyörű akciógóllal jutottunk tovább.

Kialakult a megyei selejtező legjobb négy csapatának névsora, ami a következő: Kondoros, Füzesgyarmat, Szeghalom, Rákóczi Vasas. A párokat csütörtökön sorsolják az MLSZ Békés Megyei Igazgatóságán. A találkozókat augusztus 31-én játsszák, a győztesek az országos táblára jutnak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.