- hirdetés -

A Rákóczi szombaton lejátszotta soros edzőmeccsét. A Hódmezővásárhely tartalékjai ellen győzelmet engedtek ki a kezükből a fiúk.

Oh. Rákóczi Vasas – Hódmezővásárhelyi LC II. 3–3 (1–1)

Felkészülési mérkőzés. Rákóczitelep, 20 néző. Vezette: Lovas László (György S., Pusztai Z.)

Rákóczi: Tóth – Márki, Németh G., Szabó N., Sajti – Ludányi, Gulyás, Szabó Á., – Mazán, Tasi, Simon R. Játszott még: Bozsóki, Vili M., Kiss Z., Sindel, Varga P. Edző: Polyák László.

Erős ellenfelet választott a Rákóczi edzőpartneréül, ugyanis az NB III-as  Hódmezővásárhely megyei I. osztályba feljutott tartalékcsapatát látta vendégül  szombaton délelőtt a rákóczitelepi pályán.

A 8. percben vezetést szerzett a Vasas. Szabó N. mélységi passzával Mazán tört kapura, majd a kapust is kicselezve gurított a hálóba, 1–0. Mindkét fél a sok mozgásos, kombinatív játékot erőltette, ami a nézők számára igen látványos. A 26. percben egyenlített a Vásárhely. Dudás  18 méterről lőtte ki a hosszú sarkot, 1–1.

Az orosháziak fehér mezben, döntetlennel zárult a meccs (Fotó: Betkó Tamás)
Az orosháziak fehér mezben, döntetlennel zárult a meccs (Fotó: Betkó Tamás)

A második játékrészben a telepiek több helyzetet alakítottak ki, aminek eredményeként közel egy órai játék után újra vezetést szereztek. Az 56. percben Sindel tört a bal szélen kapura, majd éles szögből lőtt a hosszú sarokba, 2–1. A 65. percben Márki jobb oldali lapos beadását Mazán belsőzte közelről a hálóba, 3–1. A mérkőzés derekán kiengedett a Rákóczi, a vendégek ezt a 76.és a 83. percben könyörtelenül kihasználták és kiegyenlítettek, 3–3.

Polyák László: – Fiatal, hajtós ellenféllel játszottunk. Voltak szép támadásaink, de összességében a felkészülés alatt most játszottunk leggyengébben.

A Rákóczi augusztus 17-én, szerdán Magyar Kupa meccset játszik Lőkösházán. A találkozó kezdési ideje: 17.30 óra. Döntetlen esetén a büntetők döntenek a továbbjutásról.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.