- hirdetés -

Lőkösházán kell kivívni a továbbjutást a Rákóczinak a négy közé jutásért.

Az MLSZ Békés Megyei Igazgatóságán hétfőn délelőtt kisorsolták a labdarúgó Magyar Kupa 2. fordulójának párosításait. A Rákóczi ezúttal idegenben, a megyei II. osztályú Lőkösháza vendége lesz. A mérkőzést a többi időponttól eltérően augusztus 17-én rendezik.

Polyák László, a Rákóczi Vasas edzője pozitívan értékelte a sorsolást. – Természetesen jobban örültem volna, ha itthon játszik a csapat, de nem lehetünk elégedetlenek, hiszen az egyetlen alsóbb osztályú ellenfelet kaptuk. Ha az emlékeim nem csalnak, jó minőségű pályán játszunk, ami a Rákóczi előnyére válhat. Nem becsüljük le az ellenfelünket, de minden esélyünk megvan arra, hogy a megyében a legjobb négy közé kerüljünk – tájékoztatott. A tréner hozzátette: a találkozó – a Lőkösháza bajnoki szereplése miatt – nem az eredeti szombati időpontban lesz, hanem augusztus 17-én szerdán, így sérültjeik addig is regenerálódhatnak.

A 2. forduló párosítása:

Augusztus 13. 17.30 óra:

Füzesgyarmat – Szarvas, Kondoros – Körösladány, Dévaványa – Szeghalom

Augusztus 17. 17.30 óra:

Lőkösháza – Rákóczi Vasas.

A kupaszabályok szerint döntetlen esetén egyből a büntetők következnek.

A Rákóczi Vasas augusztus 13-án, szombaton felkészülési mérkőzésen fogadja a Hódmezővásárhelyi LC tartalék csapatát. A találkozó kezdési ideje: 10 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.