- hirdetés -

Sakkozni, majd fürdőzni hívja az Orosházi Sakk Egyesület a sakk szerelmeseit hétvégén.

Gyopárosfürdő Strand  Kupa elnevezésű sakkversenyt hirdet az Orosházi Sakk Egyesület. Augusztus 13- án Gyopárosfürdőn, a strand konferenciatermében gyermekek és felnőttek jelentkezését várják a 7 fordulós, svájci rendszerű sakkversenyre.

Nevezési díj: Felnőtteknek: 1.500 Ft/fő, gyermekeknek: 1.000 Ft/fő (2002. után születettek), amely tartalmaz egy egész napos belépőt a Gyopárosi Park-és Élményfürdőbe is. A verseny gördülékeny lebonyolítása érdekében kérik az előzetes nevezéseket: sakkoroshaza@freemail.hu, vagy 06 70/254 1777 telefonra.

Verseny ideje: 2016. augusztus 13.  10 óra, várható befejezése kb. 14 óra

Verseny résztvevői: Bármely versenyző, aki a nevezési díjat befizeti.

Lebonyolítás: 7 fordulós svájci rendszerben, 2 x 15 perces játékidővel.

„A” csoport: megkötések nélkül

„B” csoport: 2002. január 1. után születettek, akik értékszámmal nem rendelkeznek.
Amennyiben a „B” csoport létszáma nem éri el a 8 főt, úgy a két csoportot összevonják, de az elért abszolút helyezéseknek megfelelően külön értékelik

Helyezések eldöntése: Számítógépes sorrend alapján (Buchholz, Berger, ModBucholz, progressíve, sötéttel szerzett több pont, sorsolás)

Díjazás: Az „A” csoport győztese elnyeri a Gyopárosfürdő Strand Kupa vándordíjat egy évre, továbbá első 6 versenyző tárgyjutalomban részesül. A „B” csoport első 3 helyezettje érem és tárgyjutalomban, továbbá a legjobb nem díjas 2006. január 1. után született versenyző tárgyjutalomban részesül.

Minden versenyzőt és érdeklődőt szeretettel vár az Orosházi Sakk Egyesület!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.